Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
BİİBF İKTİSAT BÖLÜMÜ

“HADİ YARDIMA SEN DE ELİNİ UZAT” PROJEMİZİ BAŞARI İLE SONUÇLANDIRDI

B.İ.İ.B.F İktisat Bölümü “Gönüllü Çalışmaları” ders faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz, “HADİ YARDIMA SEN DE ELİNİ UZAT” projemizi başarı ile sonuçlandırdı. Proje kapsamında “Gönüllü Çalışmaları” dersine dahil olan öğrenciler, dış paydaş araştırmasında bulunmuş ve Tuzla Belediyesi ile ortak paydada buluşmuşlardır.

B.İ.İ.B.F İktisat Bölümü “Gönüllü Çalışmaları” ders faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz, “HADİ YARDIMA SEN DE ELİNİ UZAT” projemizi başarı ile sonuçlandırdı. Proje kapsamında “Gönüllü Çalışmaları” dersine dahil olan öğrenciler, dış paydaş araştırmasında bulunmuş ve Tuzla Belediyesi Gönü Elleri Topuluğu ile ortak paydada buluşmuşlardır.

Öğrenciler proje kapsamında Ağaköy İlkokulu’nda ve Bakacak İlkokulu’nda incelemeler yapmış; temel gereksinim ihtiyacı olan öğrencilerin tespitlerini gerçekleştirmişlerdir. Bunun yanında okul müdürleri ile bir araya gelerek okul kitaplığının desteklenmesi kararlaştırılmıştır.

30.12.2021 tarihinde Tuzladan gelen ekip ile buluşan ders kapsamındaki gönüllülerimiz, okulda öğrencilerle buluştular. Yapılan çalışma ile gereksinim sahibi öğrencilere hediyeleri teslim edilmiş, okul kitaplığı çok sayıda kitap ile donatılmıştır. 

Toplumsal katkı ilkesi ile gönüllülük temelinde hareket eden ve gerek iç gerek dış paydaşlarımızla bir araya gelerek kaynak yaratma metotlarını geliştiren BİİBF-İktisat Bölümü gönüllü öğrencilerine ve Biga İktisat Topluluğu’na teşekkür ederiz.