Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
BİİBF İKTİSAT BÖLÜMÜ

Öğrencilerimiz Gönüllülük Çalışmaları Ders Faaliyetleri Kapsamında Faaliyetlerini Sürdürmekte

B.İ.İ.B.F İktisat Bölümü “Gönüllü Çalışmaları” ders faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz ile Biga Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Kızılay ilçe Başkanı Erdoğan BAŞER, Biga Kent Konseyi Afet ve Kriz yönetimi Başkanı ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Sıtkı YAĞAN öncülüğünde bir araya geldiler. Daha önce ders faaliyetlerinde planlanan programı uygulayan öğrenciler son derece katılımcı bir tavır sergilediler. Haber yeril basında da yer aldı.

Afet yönetimi alanı, Aile Kent Ormanı, Ailem ile Etkinim Merkezi, Gençlik parkurları için gönüllüyüz çalışılıyoruz. Biga Kent Konseyi öncülüğünde, Kızılay Biga Şubesinin ve ilgili sivil toplum kuruluşlarının işbirliğinde olası afetlerde erzak ön kayıt kabul noktası, ayrıca gençler için doğada eğitim alanı, aileler için etkinlik merkezi olabilecek bir alan hedeflenmektedir. Bu alan Çanakkale şehitliğine ziyarete giden ve Biga’dan geçenlere uğrak noktası, Kaz Dağları’nın doğa turizminin giriş kapısı niteliğindedir.

 

B.İ.İ.B.F İktisat Bölümü “Gönüllü Çalışmaları” ders faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz ile Biga Kent Konseyi Genel Sekreteri ve Kızılay ilçe Başkanı Erdoğan BAŞER, Biga Kent Konseyi Afet ve Kriz yönetimi Başkanı ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Sıtkı YAĞAN öncülüğünde bir araya geldiler. Kızılay’ a ait olan Biga’nın Bahçeli Köyünde yer alan yukarıda bahsi geçen alanların aktif olarak kullanılabilmesi ve mevcut ağaçların korunabilmesi adına öğrenciler yoğun emek verdiler. Daha önce ders faaliyetlerinde planlanan programı uygulayan öğrenciler son derece katılımcı bir tavır sergilediler. Haber yeril basında da yer aldı.

https://bigacarsambapostasi.com/aile-kent-ormani-icin-gonulluyuz-calisiyoruz/

https://bigahavadis.com/haber/gonulluler_aile_kent_ormani_icin_calisiyor-11737.html