2023-2024 Eğitim Dönemi İçin Kurumsal Anlaşmalar Yolda

Dış paydaşlarımızla İktisat Bölümü ders planlamalarımızı bir uyum içerisinde hazırlamaya çalışıyoruz. Dış paydaşlarımızın talepleri doğrultusunda, öğrencilerimize katkı sağlayabilecek aktivitelere imza atmaya çalışıyoruz.

İktisat Bölümü, Gönüllülük Çalışmaları Ders Faaliyetleri kapsamında dış paydaşlarımızla olan ilişkilerimizi anlaşmalar üzerine temellendirerek yolumuza daha güçlü bir şekilde devam etmeyi umuyoruz.  Bu kapsamda Balıkesir Üniversitesi, İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile gelecek projeksiyonlu bir anlaşmanın temelleri atılmış ve olgunlaşma sürecine girmiştir. Çok yakında oluşumunu tamamlamaya çalışmaktayız.

Bölümümüz aynı zamanda; Milli Eğitim Bakanlığı, Bakacak Ortaokulu tarafından talep edilen ve toplumsal katkı olarak nitelendirilen cağrıya duyarsız kalmayalarak, Gönüllülük Ders Faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizin farkındalık yaratması için var gücümüzle burada olacağız.

Kurumsal Anlaşma ve Faaliyet Talep Yazılarımız aşağıda yer almaktadır.

013 (1).pdf
img20231012_10273722 (1).pdf